Fondsen en beurzen

Het Conservatorium van Amsterdam beschikt over verschillende beurzen voor studenten die financiële ondersteuning nodig hebben bij hun studie, en voor uitzonderlijk getalenteerde studenten.

Ook beschikt het conservatorium over de volgende fondsen: de Stichting Musici van Morgen, de Nuijts Stichting, het Jacques Vonk Fonds en het Stichting Muziek is Meer Steunfonds.

Stichting Musici van Morgen

Om kinderen en jongeren met een uitzonderlijk muzikaal talent te steunen op hun weg naar het concertpodium is de Stichting Musici van Morgen opgericht. De stichting biedt een financiële tegemoetkoming aan studenten van de afdeling Jong Talent, de vooropleiding en bachelor- en masteropleiding die willen deelnemen aan bijvoorbeeld een zomercursus, festival, masterclass of concours.

Nuijts Stichting

De Nuijts Stichting biedt financiële steun aan leerlingen van de afdeling Jong Talent tot achttien jaar die piano of een strijkinstrument bespelen.

Jacques Vonk Fonds

Voor pianostudenten in de bachelor- en masteropleiding van het Conservatorium van Amsterdam is er het Jacques Vonk Fonds, ten behoeve van de studie in het algemeen, een studieperiode in het buitenland of een bijzonder project.

Studeer je aan het Conservatorium van Amsterdam en wil je een aanvraag doen bij een van deze fondsen? Meer informatie vind je op het CvA-intranet onder 'Fondsen en beruzen'.

Delen