Naar inhoud
gebouwbijnacht.jpg

Alumni-activiteiten Conservatorium van Amsterdam

Bent u afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam (CvA) en wilt u in contact blijven met het CvA? Meld u zich dan hier aan!

Wij houden u dan op de hoogte van bijvoorbeeld concerten, ons na- en bijscholingsaanbod en alumnibijeenkomsten waar u (oud)studiegenoten en collega’s kunt ontmoeten.

Dit zijn maar een paar van de vele mogelijkheden die wij speciaal verzorgen voor alumni. Ook staan we open voor uw feedback, zodat wij het curriculum voor huidige en toekomstige studenten kunnen verbeteren.

Het CvA vindt het waardevol om contact te houden met oud-studenten, daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan uitbreiding van de alumni-activiteiten. U kunt uw steentje hieraan bijdragen, maar er ook zelf van profiteren. Binnenkort informeren we u over het verdere aanbod.

Sociale media

Volg ons en deel uw successen, concerten, cd-releases op FacebookTwitter en LinkedIn.

CvA Reconnect

Let op: wegens omstandigheden moet het workshopprogramma CvA Re-Connect, dat op 2 en 3 mei zou plaatsvinden, worden verzet naar een nader te bepalen datum. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt, dus hou je mail en deze pagina in de gaten! Als je je al hebt ingeschreven, blijft je inschrijving staan, je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven.

Contact

Heeft u vragen of suggesties? Stuur dan een mail naar cva-alumni@ahk.nl.

Delen