Maydays - Pop graduation festival: Club Daybreak

woensdag 31 mei 2023
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam

Het breken van de dag. Maar als de volgende dag de Zon weer opkomt, betekent het niet dat de Maan zich niet meer laat zien.

 

Op 31 mei 2023 zal de Bitterzoet haar deuren openen als Club Daybreak om de nieuwe dag te vieren en de oude dag te koesteren. Een avond gevuld met intieme songs, dansbare grooves en opstandige energie, omringd door discoballen en scheurende gitaren. Een muzikale ervaring die zowel vertrouwd als verrassend is, met een knipoog naar de nostalgische klanken van het verleden en de grenzeloosheid van de toekomst. De Nacht zal één keer in het teken staan van het vieren van de nieuwe Dag.

Na vier jaar zich volledig te hebben ondergedompeld in hun muziek, zullen Jelle Weber, Marloes van Dongen en Sweder Al hun avontuur aan het Conservatorium van Amsterdam afsluiten. Op deze avond nemen zij niet alleen afscheid van de afgelopen vier jaar, maar slaan zij vooral de bladzijde om naar het nieuwe hoofdstuk dat voor hen klaarstaat. Het oude hoofdstuk zullen zij afsluiten in de vorm van een groots feest in de Bitterzoet!

Met o.a. Malu, FIEP en Liam Pek, more TBA!

Programme

 

 

Delen