header-opendag2019.jpg
 
 

Hou me op de hoogte!

Klik om je te abonneren op de Open Dag-nieuwsbrief

Open dagen

Het conservatorium organiseert ieder jaar een open dag voor de studierichtingen klassiek, jazz, opleiding Docent muziek en de Nationale opleiding voor jong toptalent. De vorige editie was op 16 januari 2021 (bekijk het speciale platform). Voor de popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy wordt een aparte open dag georganiseerd in de Q-Factory. De vorige editie was op 30 januari 2021 (bekijk het speciale platform). 

Daarnaast organiseren verschillende afdelingen en vakgroepen eigen kennismakings- en informatiedagen. Informatie daarover wordt tezijnertijd bekendgemaakt

Open dagen online

Vanwege de huidige situatie is besloten de Open Dagen geheel online te houden, voornamelijk via Zoom. Bekijk onze tips voor een optimale open dag-ervaring.

Open/infodagenkalender 2020-2021

11 mei 2021 | Info-avond verkorte Opleiding Docent Muziek

19:30 - 21:00

Deel je jouw muzikale expertise graag met anderen? Wil je jouw skills en kennis uitbreiden naar het muziekonderwijs? Wil je jouw netwerk binnen de muziekeducatie vergroten? Denk dan aan de Verkorte opleiding Docent Muziek! 

Geef je op voor deze voorlichtingsavond via femke.temmink@ahk.nl.   

Je krijgt informatie over het studieprogramma en het toelatingsexamen, en je kunt al je vragen kwijt bij docenten en studenten.

Meer over de verkorte Opleiding Docent Muziek

Delen
 

Hou me op de hoogte!

Klik om je te abonneren op de Open Dag-nieuwsbrief