header-opendag2019.jpg
 
 

Hou me op de hoogte!

Klik om je te abonneren op de Open Dag-nieuwsbrief

Open dagen

Het conservatorium organiseert ieder jaar een open dag voor de studierichtingen klassiek, jazz, opleiding Docent muziek en de Nationale opleiding voor jong toptalent. De vorige editie was op 16 januari 2021 (bekijk het speciale platform). Voor de popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy wordt een aparte open dag georganiseerd in de Q-Factory. De vorige editie was op 30 januari 2021 (bekijk het speciale platform). 

Daarnaast organiseren verschillende afdelingen en vakgroepen eigen kennismakings- en informatiedagen. Informatie daarover wordt tezijnertijd bekendgemaakt

Open dagen online

Vanwege de huidige situatie is besloten de Open Dagen geheel online te houden, voornamelijk via Zoom. Bekijk onze tips voor een optimale open dag-ervaring.

Open/infodagenkalender 2020-2021

7 juni 2021 | Extra online informatieavond post-HBO-opleiding Muziekeducatie

M4ME, Musicians for Music Education, is een gecertificeerde opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Deze post-HBO-opleiding is bedoeld voor professionele musici die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen om in het primair onderwijs op hoog niveau muziekles te kunnen geven. De opleiding duurt één jaar, is vormgegeven volgens het SLO-leerplankader muziek en zeer praktijkgericht.

Op maandag 7 juni van 20.00- 21.30 uur is er een online informatieavond. 
Interesse? Meld je aan bij Debby Korfmacher: debby.korfmacher@ahk.nl. 

Meer over de post-HBO-opleiding Muziekeducatie

 

Delen
 

Hou me op de hoogte!

Klik om je te abonneren op de Open Dag-nieuwsbrief