Jazz - Rough Diamonds Round Midnight: The Back of Beyond

vrijdag 10 februari 2023, 23:15 - 00:15 uur
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam

Rough Diamonds Round Midnight betekent korte, gratis toegankelijke sets na het reguliere programma waarin je de opkomende talenten van het Conservatorium van Amsterdam kunt ontdekken. Dit keer presenteert Chaerin Im “The Back of Beyond”

“The Back of Beyond” is een project van de Koreaanse componist/pianist Chaerin Im en de componist Song Youngnam. Voor dit project bedachten ze een simpel motief, wat de basis vormde voor de acht nummers op hun album. Dit motief vervormt, ontwikkelt en mengt met elementen uit de klassieke muziek, vrije impro en ambient. Het is een mix van dynamische/onverwachte improvisaties en rigide arrangementen, gefocust op een persoonlijk geluid.

Chaerin Im piano/composities, Song Youngnam composities/arrangementen, Micheal Murray altsax, Matteo Mazzù elektrische bas, Miklós Kovács drums

Info & tickets

Delen