Nationale Master Orkestdirectie: meld je nu aan!

Gepubliceerd op

De Nationale Master Orkestdirectie is een prestigieuze tweejarige masteropleiding die door het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gezamenlijk wordt aangeboden. Aan het programma werken meerdere Nederlandse symfonieorkesten mee, waaronder het Residentie Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Noord Nederlands Orkest. 

Je krijgt regelmatig les van docenten Ed Spanjaard en Jac van Steen. Daarnaast zijn er verschillende gastdocenten waaronder Anja Bihlmaier, Antony Hermus, Lorenzo Viotti en Bas Wiegers. Je zult als assistent-dirigent bij verschillende Nederlandse en buitenlandse orkesten aan de slag gaan en volgt masterclasses bij onze partner-orkesten. 

Deadline aanmelden
20 november 2023 

Audities
23-24 januari 2024

Meer over de Nationale Master Orkestdirectie

Delen