Nationale Master Orkestdirectie: meld je nu aan!

Gepubliceerd op

De Nationale Master Orkestdirectie (NMO) is een prestigieuze tweejarige masteropleiding die door het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gezamenlijk wordt aangeboden. Aan het programma werken meerdere Nederlandse symfonieorkesten mee, waaronder het Residentie Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Noord Nederlands Orkest. 

Je krijgt regelmatig les van docenten Kenneth Montgomery, Ed Spanjaard en Jac van Steen. Daarnaast zijn er verschillende gastdocenten waaronder Anja Bihlmaier, Antony Hermus, Lorenzo Viotti en Bas Wiegers. Je gaat als assistent-dirigent bij verschillende Nederlandse en buitenlandse orkesten aan de slag en volgt masterclasses bij onze partner-orkesten. 

Meer informatie over de opleiding en aanmelding vind je op volgende pagina.

Delen