Tommaso Perazzo Trio en Lucas Martínez Project naar finale KAE International Jazz Award

Gepubliceerd op

Het Tommaso Perazzo Trio en het Lucas Martínez Project zijn de winnaars van de halve finales van de Keep an Eye International Jazz Award 2018. In de finale nemen de bands het op tegen het Selma Savolainen Quartet van de Sibelius Academy, Helsinki; Day Dreamers van het Boyer College of Music and Dance - Temple University Philadelphia; het Jelly Roll Morton Ensemble van Juilliard, New York, en het Thibault Gomez Quintet van het Conservatoire de Paris.

Het Lucas Martínez Project bestaat uit Lucas Martínez, sax; Youngwoo Lee, piano; Giuseppe Campisi, bas, en Lluís Naval, drums. Tijdens de halve finale van de Keep An Eye International Jazz Award 2017 won de band al de aanmoedigingsprijs.
De leden van het Tomasso Perazzo Trio zijn pianist Tommaso Perazzo, contrabassist Kimon Karoutzos en drummer Marcello Cardillo.

The Guy Salamon Sextet, bestaande uit Alistair Payne, trompet; Lucas Martinez, tenorsaxofoon; Stefan Bos, piano; Teis Semey, gitaar, William Barret, bas, en Guy Salamon, drums, won de aanmoedigingsprijs.

Finale
22 maart
20.00 uur Bimhuis
toegang gratis

Lees meer

Delen