Laetitia Gerards te gast bij Podium Witteman

Gepubliceerd op

Sopraan Laetitia Gerards was op 24 september  jl. te gast bij Podium Witteman. Samen met Rosanne van Sandwijk zong ze een duet uit Mozarts La clemenza di Tito, een productie waarin ze samenwerken met het Orkest van de Achttiende Eeuw, en die in oktober in verschillende zalen in Nederland wordt opgevoerd. Laetitia zingt daarin de rol van Servilia. Ook twee andere CvA-alumni maken hun opwachting in deze productie: Deirdre Angenent, in 2010 afgestudeerd aan de Dutch National Opera Academy, zingt de rol van Vitellia en Henk Neven, in 2003 afgestudeerd aan de masteropleiding zang klassiek, neemt de rol van Publio voor zijn rekening.
Laetitia Gerards behaalde in 2016 cum laude haar bachelordiploma aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze studeerde bij Sasja Hunnego.

Ook in het Orkest van de Achttiende eeuw is het Conservatorium van Amsterdam vertegenwoordigd: docenten Kees Koelmans, Sayuri Yamagata, Margaret Urquhart en Teunis van der Zwart maken deel uit van het orkest.

Bekijk het optreden van Laetitia en Rosanne hier

W.A. Mozart - La clemenza di Tito
Meer informatie

Delen