Duo Shin Sihan-Anne Brackman winnaar Dutch Classical Talent

Gepubliceerd op

Het duo Shin Sihan-Anne Brackman heeft in TivoliVredenburg, Utrecht, de finale gewonnen van Dutch Classical Talent 2017. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €10.000 en een concert in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw op zaterdag 10 juni. Ook krijgen de winnaars een bronzen beeld van Marianne Houtkamp en naamsvermelding in de Eregalerij bij de Kleine Zaal van Het Concertgebouw.

Violist Shin Sihan rondde in 2013 de Sweelinck Academie af, de jong talent-opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, en studeert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij vormt een vast duo met Anne Brackman; zij studeerde zowel fluit als piano aan de Sweelinck Academie en studeert nu piano in het vierde jaar van de bacheloropleiding bij Frank van de Laar.

Pianist Casper Vos won de Publieksprijs. Hij studeerde bij Jan Wijn aan het conservatorium van Amsterdam en behaalde in 2014 zijn masterdiploma.

Meer over Dutch Classical Talent

 

Delen