DNOA's Così fan tutte in top 10 beste opera’s 2009

Gepubliceerd op

De redactie van operatijdschrift Place de l'Opéra heeft de productie Così fan tutte van de Dutch National Opera Academy (DNOA) uitgeroepen tot een van de tien beste operaproducties van 2009. DNOA is de master Opera van het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

De redactie van operatijdschrift Place de l’Opéra heeft de productie Così fan tutte van de Dutch National Opera Academy uitgeroepen tot een van de tien beste operaproducties van 2009. DNOA is de master Opera van het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

De redactie schreef over Così: 'Waarschijnlijk de productie die het in 2009 het meeste verdiende om meer aandacht te krijgen. Gehinderd door het etiket ‘Academy’ speelde de productie zich in de schaduw af, maar de kwaliteit was bewonderenswaardig hoog. De jonge solisten zongen zeer tekstbewust en acteerden uitstekend en de regie van Jansen was fris en erg muzikaal.’

Klik hier voor de volledige top 10

Delen