Lovende recensies voor Albert Herring

Gepubliceerd op

De DNOA-productie Albert Herring is beloond met lovende recensies. 'De jonge cast acteert op topniveau,' aldus Opera Magazine. En Opera Nederland stelt: 'Het is niet overdreven te veronderstellen dat deze opvoering gerekend kan worden tot een van de beste Nederlandse producties van 2010.'

De Dutch National Opera Academy-productie Albert Herring is beloond met lovende recensies. ‘Een originele, weinig opgevoerde opera in een regie die staat als een huis, met veel leuke solisten en een begaafd ensemble. Wederom een knap staaltje werk van de academie (...) De jonge cast van de academie acteert op topniveau (...) De een sprankelt nog meer dan de ander.’ aldus Jordi Kooiman in Opera Magazine. En Mark Duijnstee schrijft in Opera Nederland:  ‘(...)een betere uitvoering van ‘Albert Herring’ dan van de Dutch National Opera Academy kan men zich zelfs bijna niet voorstellen. Elke rol is in deze DNOA voortreffelijk bezet. Het is niet overdreven om te veronderstellen dat deze opvoering nu al zonder meer gerekend kan worden tot een van de beste Nederlandse producties van 2010.’

Lees hier de volledige recensies:

Opera Magazine.nl: http://www.operamagazine.nl/headline/4550/dnoa-amuseert-met-komedie-britten/

 Opera Nederland.nl: http://www.operanederland.nl/Diverse%20Recensies%20Albert%20Herring%20DNOA.htm

Eerder al werd Così fan tutte van Dutch National Opera Academy uitgeroepen tot een van de tien beste opera’s van 2009.

Albert Herring is nog te zien op 20, 23 en 24 januari. Meer informatie

Delen