Arno Bornkamp verkozen tot President of the International Saxophone Committee

Gepubliceerd op

Saxofonist Arno Bornkamp is tijdens het XIX World Saxophone Congress in Las Palmas, dat plaatsvond van 6 t/m 10 december 2023, verkozen tot President of the International Saxophone Committee.
Doel van de International Saxophone Committee is het promoten van de saxofoon door opdrachten voor en uitvoeringen van nieuw werk, recitalprogramma’s en clinics en het bevorderen van onderline contacten tussen saxofonisten. Ieder jaar organiseert de International Saxophone Committee het World Saxophone Congress, met lezingen, clinics en concerten van solo tot kamermuziek- en jazzensembles en symfonieorkest voor saxofonisten van over de hele wereld.

Arno Bornkamp is hoofdvakdocent van de succesvolle saxofoonklas van het Conservatorium van Amsterdam.

Delen