Eleonora Strino artiest van de maand bij Jazz Guitar Today

Gepubliceerd op

Jazz-alumna Eleonora Strino is deze maand uitgeroepen tot 'artiest van de maand' door Jazz Guitar Today. Het online magazine hield een groot video-interview met de gitariste/componiste en plaatste haar op de 'cover' als 'Today's Italian Jazz Guitar Master'. Bekijk het interview en lees de overige vragen die Eleonora beantwoordde op de website van Jazz Guitar Today.

Eleonora studeerde gitaar jazz aan het Conservatorium van Amsterdam bij onder meer Maarten van der Grinten, Jesse van Ruller en Martijn van Iterson. Ze begon haar professionele carrière als eerste gitaar in het orkest van de Italiaanse componist Roberto De Simone. Ze werkt op dit moment aan haar eerste album als songwriter en gaat begin 2022 met International Guitar Night op tournee door Noord-Amerika.

Delen