Martí Mitjavila Trio winnaar op Prinses Christina Jazz Concours 

Martí Mitjavila Trio

Gepubliceerd op

In de finale van het Prinses Christina Jazz Concours heeft het Martí Mitjavila Trio de eerste prijs gewonnen in categorie 3 (12 t/m 22 jaar en student aan een vakopleiding van een conservatorium). Het trio bestaat uit Martí Mitjavila Casals, klarinet; Simon Osuna, bas, en Eloi Pascual drums, alledrie CvA-student. Ze wonnen onder meer de North Sea Jazz Festivalprijs, een optreden op het North Sea Jazz Festival 2020. 
Pianist Chris Muller won met zijn trio de tweede prijs in deze categorie. Hij won onder meer de Jazz Orchestra of the Concertgebouw Prijs, een solistisch optreden met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.  
Eervolle vermeldingen gingen naar gitarist Cem Karayalcin en het duo Chaerin Im, piano, en Horim Choi, gitaar. 

Delen