Jazztrio Kapok wint Edison Jazzism Publieksprijs

Gepubliceerd op

Jazztrio Kapok, bestaande uit alumni van het CvA, heeft op 27 november de Edison Jazzism Publieksprijs 2014 gewonnen. Alumni Morris Kliphuis, Timon Koomen en Remco Menting wonnen met hun album 'Kapok' de meeste stemmen van het publiek. De prijs werd uitgereikt in het Muziekgebouw in Eindhoven.

Jazztrio Kapok, bestaande uit alumni van het CvA, heeft op 27 november de Edison Jazzism Publieksprijs 2014 gewonnen. Alumni Morris Kliphuis, Timon Koomen en Remco Menting wonnen met hun album Kapok de meeste stemmen van het publiek. De prijs werd uitgereikt in het Muziekgebouw in Eindhoven.

De Edison Jazzism Publieksprijs is een initiatief van de Edison Stichting en het magazine Jazzism. Lezers van het blad konden in de afgelopen maanden via de Edison-website stemmen op hun favoriete artiest met bijbehorend album. Als tweede eindigde saxofonist Bart Wirtz met Interview gevolgd door het album Satellite Love van Giovanca.

Delen