Matiss Cudars Quartet wint Burghausen Jazz Award

Gepubliceerd op

Het Matiss Cudars Quartet de Burghausen Jazz Award gewonnen. Het kwartet kreeg de prijs omat ze, aldus de jury: 'de kunst verstaan als band verhalen te vertellen en het publiek met iedere noot, met iedere rust, te boeien. Een perfect uitgebalanceerde eenheid waarin groot speelplezier en grote virutositeit doorklinkt. Hun kracht: een precieze onderlinge afstemming, talrijke nuances en een communicatieve speelhouding.'

Het Matiss Cudars Quartet heeft op de  44e Internationale Jazzwoche de Burghausen Jazz Award gewonnen. Het kwartet, bestaande uit Matiss Cudars, Niels Engel, Toms Rudzinskis en Lennart Heyndels, kreeg de prijs omat ze, aldus de jury: 'de kunst verstaan als band verhalen te vertellen en het publiek met iedere noot, met iedere rust, te boeien. Een perfect uitgebalanceerde eenheid waarin groot speelplezier en grote virutositeit doorklinkt. Hun kracht: een precieze onderlinge afstemming, talrijke nuances en een communicatieve speelhouding.'
Het Matiss Cudars Quartet was vorig jaar winnaar van de Keep an Eye Jazz Award.

Delen