Eerste prijs op PCC voor Ernst Jan Vos

bron foto: website Prinses Christina Concours

Gepubliceerd op

Ernst Jan Vos (16), viool, heeft op het Prinses Christina Concours Zuid de eerste prijs gewonnen in categorie 2 (15 t/m 19 jaar). Hij won de Cultuurprijs, de Concertprijs Muziekgebouw Eindhoven (een optreden in de serie Lunchpauzeconcerten in het Muziekgebouw Eindhoven) en de Publieksprijs (een les bij een bekende Nederlandse musicus naar keuze). Ernst Jan studeert bij Lex Korff de Gidts aan de Sweelinck Academie, de nationale opleiding van Jong Toptalent voor het Conservatorium van Amsterdam.

Ernst Jan Vos (16), viool, heeft op het Prinses Christina Concours Zuid de eerste prijs gewonnen in categorie 2 (15 t/m 19 jaar). Hij won de Cultuurprijs, de Concertprijs Muziekgebouw Eindhoven (een optreden in de serie Lunchpauzeconcerten in het Muziekgebouw Eindhoven) en de Publieksprijs (een les bij een bekende Nederlandse musicus naar keuze). Ernst Jan studeert bij Lex Korff de Gidts aan de Sweelinck Academie, de nationale opleiding voor Jong Toptalent van het Conservatorium van Amsterdam.

Delen