Platina voor Vincent van den Bijlaard

Gepubliceerd op

De cd One for All van het Nederlands Politieorkest heeft platina gekregen. Vincent van den Bijlaard, docent arrangeren aan het CvA, heeft alle arrangementen gemaakt voor deze cd, waarvan maar liefst 100.000 exemplaren zijn verkocht. Het is waarschijnlijk de eerste cd met muziek voor harmonieorkest in Nederland die de platina-status heeft bereikt.

De cd One for All van het Nederlands Politieorkest heeft platina gekregen. Vincent van den Bijlaard, docent arrangeren aan het CvA, heeft alle arrangementen gemaakt voor deze cd, waarvan maar liefst 100.000 exemplaren zijn verkocht. Het is waarschijnlijk de eerste cd met muziek voor harmonieorkest in Nederland die de platina-status heeft bereikt.

Naast docent arrangeren is Vincent van den Bijlaard ook dirigent van het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam (voorheen Shell Harmonie Amsterdam), het huisorkest van het conservatorium voor stageleerlingen hafa-directie.

Meer informatie over de cd

Delen