Even voorstellen...

Gepubliceerd op

...Rachel Farr, docente renaissance- en barokdans. Zangeres/danseres Rachel Farr is opgeleid aan de Royal Academy of Dancing. Daarnaast heeft ze onder andere zang gestudeerd aan het Fontys Conservatorium Tilburg bij Ildikó Hajnal en bij Xenia Meijer, muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en heeft ze vele cursussen gevolgd op het gebied van barokzang- en dans.

Zangeres/danseres Rachel Farr is opgeleid aan de Royal Academy of Dancing. Daarnaast heeft ze onder andere zang gestudeerd aan het Fontys Conservatorium Tilburg bij Ildikó Hajnal en bij Xenia Meijer, muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en heeft ze vele cursussen gevolgd op het gebied van barokzang- en dans. Ze danst repertoire van de renaissance tot en met de vroege negentiende eeuw en geeft workshops en cursussen op dat gebied. Als zangeres treedt ze op als soliste en koorzangeres in repertoire van de vroege middeleeuwen tot hedendaagse muziek. In 2006 richtte ze het Aeolus Barok Ensemble op. Vanaf januari t/m april 2013 geeft Rachel lessen renaissance- en barokdans aan zangers van de afdeling Oude Muziek.

Delen