Radio 6 Award voor CvA-alumni Caro Emerald en Ruben Hein

Gepubliceerd op

Luisteraars van Radio 6 hebben Caro Emerald gisteravond uitgeroepen tot beste jazzartiest van Nederland. De zangeres nam haar prijs donderdagavond in de Westerunie in Amsterdam in ontvangst tijdens de uitreiking van de Radio 6 Soul & Jazz Awards en droeg de award in haar dankwoord op aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij studeerde.

Luisteraars van Radio 6 hebben Caro Emerald gisteravond uitgeroepen tot beste jazzartiest van Nederland. De zangeres nam haar prijs donderdagavond in de Westerunie in Amsterdam in ontvangst tijdens de uitreiking van de Radio 6 Soul & Jazz Awards en droeg de award in haar dankwoord op aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij studeerde.

Zanger en pianist Ruben Hein, ook afgestudeerd aan het CvA kreeg de award voor beste soulartiest. De publieksprijzen van de radiozender werden donderdag voor de eerste keer uitgereikt. In zes categorieƫn waren in totaal 23 soul- en jazzartiesten van Nederlandse bodem genomineerd, waaronder ook CvA-band Bruut! die gisteravond ook speelde.

Delen