Grammy voor Terri Lyne Carringtons Mosaic Project met Tineke Postma

Gepubliceerd op

Het album The Mosaic Project van Terri Lynne Carrington heeft zondagnacht in Los Angeles een Grammy Award gewonnen in de categorie 'Best Jazz Vocal Album'. Saxofoniste en CvA-alumna Tineke Postma speelt vier solo's op dit album.

 

Aan het project werkten eenentwintig vrouwelijke musici mee, waaronder Esperanza Spalding, Dee Dee Bridgewater, Gretchen Parlato, Dianne Reeves en Cassandra Wilson.

Tineke Postma speelt sinds 2005 in verschillende formaties van Terri Lyne Carrington. Terri Lyne is te horen op drie cd's van Tineke (For the Rhythm, A Journey That Matters en The Traveller). Deze zomer treedt Tineke op met The Mosaic Project op de grote jazzfestivals in Europa.

Meer informatie over The Mosaic Project
Meer informatie over Tineke Postma

Delen