Prijzen voor Maria Milstein

Foto Ronald Knapp

Gepubliceerd op

Violiste Maria Milstein, oud-student van het CvA bij Ilya Grubert, heeft tijdens het Internationale Vioolconcours 'Premio Rodolfo Lipizer' in Italië de tweede prijs, evenals de prijs voor de beste uitvoering van een 19e eeuwse sonate in de wacht gesleept. In de finale speelde zij naast het vioolconcert van Sibelius ook het eerste deel van het vioolconcert van Khatsjatoerjan.

Violiste Maria Milstein, oud-student van het CvA bij Ilya Grubert, heeft tijdens het Internationale Vioolconcours 'Premio Rodolfo Lipizer' in Italië de tweede prijs, evenals de prijs voor de beste uitvoering van een 19e eeuwse sonate in de wacht gesleept. In de finale speelde zij naast het vioolconcert van Sibelius ook het eerste deel van het vioolconcert van Khatsjatoerjan.

Klik hier voor video's van Maria's optredens in alle drie de rondes.

Delen