Van Baerle Trio wint Lyon Internationaal Kamermuziekconcours

Gepubliceerd op

Het Van Baerle Trio, bestaande uit Hannes Minnaar, piano, Maria Milstein, viool, en Gideon den Herder, cello, allemaal oud-studenten van het CvA (klas van Jan Wijn, Ilya Grubert en Monique Bartels) - heeft op 22 april jl. de eerste prijs, de publieksprijs en nog twee speciale prijzen gewonnen op de Lyon International Chamber Music Competition.

 

Voorzitter van de gerenommeerde jury was Menahem Pressler; onder de juryleden bevonden zich Claus-Christian Schuster (pianist van het Altenberg Trio), Joseph Silverstein (violist, ex-concertmeester van het Boston Symphony Orchestra), Raphael Pidoux (cellist van het Trio Wanderer) en Enrico Bronzi (cellist van het Trio di Parma).

Het laureatenconcert is opgenomen door France Musique, en wordt op zaterdag 14 mei op 12.30 uur uitgezonden.
Meer informatie over Lyon International Chamber Music Competition

website Van Baerle Trio

Delen