Svenja Staats en Richard Chang in de prijzen op PCC

bron foto: website Prinses Christina Concours

Gepubliceerd op

Svenja Staats (14), vioolleerling van Johannes Leertouwer op de Sweelinck Academie, heeft op het Prinses Christina Concours Haarlem op 6 februari jl. de eerste prijs gewonnen in categorie 1 (12 t/m 14 jaar). Ze mag op 2 april optreden op de Dag van de Genomineerden. Richard Chang (15), pianostudent op de Sweelinck Academie, won de tweede prijs in categorie 2 (15 t/m 19 jaar).

Svenja Staats (14), vioolleerling van Johannes Leertouwer op de Sweelinck Academie, heeft op het Prinses Christina Concours Haarlem op 6 februari jl. de eerste prijs gewonnen in categorie 1 (12 t/m 14 jaar). Ze won de masterclassprijs - een les bij een bekende Nederlandse musicus naar keuze - en mag op 2 april optreden op de Dag van de Genomineerden, de landelijke halve finale.
Richard Chang (15), pianostudent op de Sweelinck Academie, won de tweede prijs in categorie 2 (15 t/m 19 jaar).

Meer informatie

Delen