On the Waterfront

Gepubliceerd op

In december laat ook het CvA Sweelinck Barokorkest weer van zich horen. Water is deze keer het thema van de concerten: onder leiding van Teunis van der Zwart speelt het orkest het programma On the Waterfront, met Water Music van Händel en Wassermusik van Telemann. 11 december in de Bernard Haitinkzaal, 13 december in de Witte Kerk in Heiloo en 16 december in het Concertgebouw.

In december laat ook het CvA Sweelinck Barokorkest weer van zich horen. Water is deze keer het thema van de concerten: onder leiding van Teunis van der Zwart speelt het orkest het programma On the Waterfront, met Water Music van Händel en Wassermusik van Telemann. 11 december in de Bernard Haitinkzaal, 13 december in de Witte Kerk in Heiloo en 16 december in het Concertgebouw.

Delen