Conservatorium van Amsterdam genomineerd voor Gevel NBD Architectuurprijs

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam is een van de vijf gebouwen die genomineerd zijn voor de GEVEL NBD Architectuurprijs. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het dinerdebat van de Architect, NBD, en VNU, op 27 januari tijdens GEVEL 2010 in Ahoy, Rotterdam.

Het Conservatorium van Amsterdam (Architecten CIE) is een van de vijf gebouwen die genomineerd zijn voor de GEVEL NBD Architectuurprijs.
De projecten zijn beoordeeld op het concept, de methode en de context in het licht van het thema: wereldarchitectuur. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het dinerdebat van de Architect, NBD, en VNU, op 27 januari tijdens GEVEL 2010 in Ahoy, Rotterdam.
De jury onder voorzitterschap van Chris Geurts (hoogleraar Tu/E) bestaat uit Joost Ector (Ector Hoogstad Architecten), Tillmann Klein (TU Delft), Bert Lieverse (VMRG) en Maartje Henket (de Architect).
Aan de prijsvraag is een geldbedrag van € 5000 euro verbonden.

Meer informatie

Delen