Pop - You've Got Style

Tuesday 14 December 2021, 19:30 - 22:00 hrs.

Bekijk de livestream via consam.nl/live of https://youtu.be/cw8A6stcF24 

Zes bands per avond, vijf verschillende stijlen en eigen werk.
Eigen werk en stijlanalyse zijn belangrijke pijlers van het pop-curriculum en op deze smaakmakende avonden laten eerste- en tweedejaars het resultaat van drie maanden werken aan eigen en bekend repertoire horen.

---

Six bands per night will perform exciting new work and six different styles on these inspiring evenings. Creating original compositions in the Freestyle Bands and style analysis in the Style Bands are essential pillars of the pop curriculum. On these taste-making evenings, first- and second-year students will showcase the results of three months of work on their own and well-known repertoire.

Share