First prizes for Mischa van Tijn and Alexander Warenberg at PCC

Published on

Mischa van Tijn (15), piano (foto), en Alexander Warenberg (17), cello, hebben op 23 april jl. een eerste prijs gewonnen tijdens de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours. Manuel Sanguino (17), piano, en Teresa Costa (18), fluit, wonnen een tweede prijs.

Mischa van Tijn (15), piano (photo), and Alexander Warenberg (17), cello, both won a first prize at the national final of the Prinses Christina Competition, which took place on April 23rd. Manuel Sanguino (17), piano, and Teresa Costa (18), flute, both won a second prize.

Mischa van Tijn and Manuel Sanguino study with Marjes Benoist at the Sweelinck Academy; Alexander Warenberg studies in the preparatory programme with Monique Bartels, and Teresa Costa studies in the bachelor’s degree programme with Marieke Schneemann.

The finalists' performances have been recorded; they can be viewed on YouTube soon.

Share