ODM: Kinderen in hun kracht concert in het concertgebouw

Tuesday 07 May 2024, 19:30 - 22:00 hrs.
Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

Op dinsdag 7 mei 2024 organiseert Vereniging Kinderkanker Nederland, in samenwerking met Muziekids en het Conservatorium van Amsterdam, een bijzondere benefietavond in het Concertgebouw van Amsterdam.

Samen met bekende artiesten als MEAU, Typhoon en Alain Clark gaan kinderen en jongeren op dinsdag 7 mei 2024 het podium op in het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. Zij spelen betekenisvolle, zelfgekozen nummers over leven met en na kinderkanker. De nummers zijn ingestudeerd tijdens unieke workshops, samen met docenten en studenten van de opleiding Docent Muziek van het Conservatorium van Amsterdam. De optredens van de artiesten met de kinderen & jongeren vormen de bouwstenen van deze unieke muzikale avond. In de band zitten studenten van onze popopleiding. 

Via de muziek vertellen de kinderen & jongeren hun verhalen. Over wat zij meemaken of waar ze doorheen gaan. Want een lied vertelt soms wat niet te vertellen is. Zij laten zien hoe muziek houvast en veerkracht biedt, verbindt én ontspant, energie en plezier geeft.

Mis het niet! Kom naar dit unieke concert en beleef de kracht van muziek.

Klik hier voor meer informatie en kaarten 

Share