Donaties Stichting Muziek is Meer - Steunfonds

Via de stichting Muziek is Meer wil het Conservatorium studenten helpen die in financiële problemen zijn geraakt door de Corona-crisis. 

Er wordt hard gewerkt om alle studenten te ondersteunen bij de voortgang van hun studie; docenten geven online les, in uiterste nood worden instrumenten zelfs thuisbezorgd. Maar waar de studie zo goed en zo kwaad als het gaat zijn doorgang vindt, is er een ander belangrijk aspect dat voor veel studenten is komen stil te liggen; de optredens en (bij)baantjes waar zij geld mee verdienden. Door de crisis zijn deze inkomsten van de één op de andere dag komen te vervallen.

Het Conservatorium van Amsterdam mag zelf niet bijdragen aan de kosten van levensonderhoud van studenten, maar via de stichting Muziek is Meer heeft het CvA nu een speciaal steunfonds opgezet. Hiermee kunnen wij een begin maken met de hulp aan studenten, maar de omvang van het steunfonds is nog niet genoeg om alle studenten die het écht nodig hebben te kunnen helpen.

Het Conservatorium van Amsterdam doet een beroep op iedereen die het kan missen, om een bijdrage te doen aan het steunfonds om de komende maanden meer studenten in hoge financiële nood te kunnen steunen.

Doneren
U kunt eenvoudig doneren door overschrijving op IBAN-rekeningnummer NL71 RABO 0333 0667 07 t.n.v. Stichting Muziek is Meer.

De Stichting Muziek is Meer is bij de Belastingdienst geregistreerd als een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Donateurs van een ANBI mogen hun giften daarom aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Delen