Jacqueline Koop

Jacqueline Koop, cursusleider, is afgestudeerd aan het conservatorium in de vakken Muziek & Beweging (Ritmiek) en docent Muziek en werkt al jarenlang aan diverse conservatoria. Zij is tevens geregistreerd supervisor en geregistreerd erkend registercoach bij de LVSC en CRKBO-erkend docent en trainer.
Zij vertegenwoordigt de AHK in het landelijk netwerk hogescholen wat betreft het kunstaanbod voor ouderen. Zij is tevens als supervisor en coach verbonden aan de opleiding tot Muziekagoog in Alkmaar voor de Stichting Muziekenz.org.

Daarnaast is Jacqueline Koop directeur van de Stichting Muzisch Spoor en ontwerper, projectleider en uitvoerder van het kunstproject Muzisch Actief+ (MA+), een interdisciplinair project vanuit muziek, dans en drama, voor kwetsbare ouderen in een zorginstelling te Haarlem. De stichting werkt met professionals in de kunst en met gepensioneerde kunstenaars. Met haar opleiding en ervaring is zij in staat zowel een artistiek beleid als ook zorgbeleid in samenhang te waarborgen.

Delen