Open Sweelincksessies

De Sweelinck Academie organiseert jaarlijks een aantal Open Sweelincksessies. Deze sessies zijn bedoeld om leerlingen en docenten uit de regio met elkaar en met de Sweelinck Academie in contact te brengen. We werken in de vorm van een voorspeelochtend of -middag. Iedere docent neemt één of twee leerlingen mee die in een van de zalen van het Conservatorium van Amsterdam mogen optreden. Desgewenst wordt er voor pianobegeleiding gezorgd. Ook laten leerlingen van de jong-talentafdeling hun repertoire horen.
Na afloop drinken de docenten gezamenlijk een kop koffie en praten over hun vak en de leerlingen die zojuist hebben gespeeld.

De data van de Open Sweelincksessies 2023-2024 worden hier binnenkort gepubliceerd.

Open Sweelincksessie Gitaar

Op zaterdag 30 maart 2024 is er een Open Sweelincksessie gitaar met docent Izhar Elias. De sessie is van 13.00-16.00 uur in de Sweelinckzaal, inloop om 12.30 uur.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Izhar Elias: izhar.elias@ahk.nl.

Open Sweelincksessies Hoboplus Academie

Ben je tussen de 10 en 17 jaar, kun je al aardig hobo spelen en wil je nog beter worden?
Meld je dan aan voor de Sweelinck Hoboplus Academie! In vier workshops werk je aan je techniek en je muzikaliteit en speel je samen met andere hoboïsten. Je krijgt groeps- en individuele lessen van hobodocenten Aisling Casey, Pauline Oostenrijk en gastdocenten.

De Sweelinck Hoboplus Academie wordt georganiseerd door de Sweelinck Academie, de jong talent-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam, in samenwerking met de vakgroep hobo van het CvA.

Data
• zondag 8 oktober 2023 14.00 - 16.00
• zondag 19 november 2023 14.00 -16.00
• zondag 4 februari 2024 14.00 - 16.00
• zondag 14 april 2023 14.00 - 16.00

Kosten
€ 80,- voor het hele pakket van vier workshops. Het is mogelijk een afzonderlijke workshop te volgen; de kosten zijn € 20,- per workshop. Leden van Hoboplatform, de vereniging van hoboïsten in Nederland, betalen € 70,- voor het hele pakket, of € 17,50 voor een afzonderlijke workshop.
Als dit bedrag een belemmering is om mee te doen, dan kun je bij het Hoboplatform een beurs aanvragen. In dat geval kun je de workshops gratis volgen. 

Meer weten?
Voor meer informatie kun je mailen naar Aisling Casey: casey.aisling@ahk.nl

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via dit formulier. Omdat we meer aanmeldingen verwachten dan er plaatsen zijn, vragen we je ook een filmpje maken waarop je een stukje speelt van 3-5 minuten lengte. Stel hierop jezelf ook even voor, vertel ons waarom je mee zou willen doen met de Hoboplus Academie en laat ons weten of je in staat bent elke dag te oefenen.
Aanmelden is mogelijk tot 10 september 2023.

 

Delen