header-opendag2019.jpg
 
 

Schrijf je in Open Dag Jong Talent

13 maart 2021

 

Hou me op de hoogte!

Klik om je te abonneren op de Open Dag-nieuwsbrief

Open dagen

Het conservatorium organiseert ieder jaar een open dag voor de studierichtingen klassiek, jazz, opleiding Docent muziek en de Nationale opleiding voor jong toptalent. De vorige editie was op 16 januari 2021 (bekijk het speciale platform). Voor de popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy wordt een aparte open dag georganiseerd in de Q-Factory. De vorige editie was op 30 januari 2021 (bekijk het speciale platform). 

Daarnaast organiseren verschillende afdelingen en vakgroepen eigen kennismakings- en informatiedagen. Informatie daarover wordt tezijnertijd bekendgemaakt

Open dagen online

Vanwege de huidige situatie is besloten de Open Dagen geheel online te houden, voornamelijk via Zoom. Bekijk onze tips voor een optimale open dag ervaring.

Open/infodagenkalender 2020-2021

9 maart 2021 | Online Open Lessen Opleiding Docent Muziek

Denk je dat de Opleiding Docent Muziek iets voor jou is? Kom het ervaren en doe mee met de Online Open Lessen. Ontmoet docenten en studenten, maak actief kennis met het studieprogramma en kom meer te weten en stel je vragen.

» Meld je aan via femke.temmink@ahk.nl 
(Op vrijdag 5 maart ontvang je het programma en de zoomlink)

Meer over de Opleiding Docent Muziek

13 maart 2021 | Open Dag Jong Talent

Open Dag van de jong-talentopleidingen van het Conservatorium van Amsterdam, de Sweelinck Academie en het Junior Jazz College, voor musici van 8-18 jaar.

» Lees meer
» Schrijf je in

Info-avond verkorte Opleiding Docent Muziek

Voor kandidaten die al een muziekopleiding hebben gedaan, kan de verkorte Opleiding Docent Muziek een waardevolle toevoeging zijn. Meer informatie over de voorlichtingsavond volgt z.s.m.

Meer over de verkorte Opleiding Docent Muziek

Delen
 

Schrijf je in Open Dag Jong Talent

13 maart 2021

 

Hou me op de hoogte!

Klik om je te abonneren op de Open Dag-nieuwsbrief