Erik Bosgraaf artistiek leider van LIFEM

Foto: Marco Borggreve

Gepubliceerd op

Vaste gastdocent Erik Bosgraaf is aangesteld als artistiek leider van het London International Festival of Early Music (LIFEM). Daarmee is de programmering en creatieve agenda van de komende editie van het festival in zijn handen.

LIFEM vindt ieder jaar plaats in november en biedt een mix van concerten, masterclasses, lezingen en concoursen rondom een driedaagse tentoonstelling van instrumenten bij toonaangevende bouwers van over de hele wereld.

Blokfluitvirtuoos Erik Bosgraaf studeerde bij Walter van Hauwe en Paul Leenhouts aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde een mastergraad in muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Momenteel is hij aan het CvA verbonden als vaste gastdocent bij de blokfluitafdeling.

Delen