Successen voor NMO-alumni Chloe Rooke en Sasha Scolnik-Brower

Gepubliceerd op

Chloe Rooke is met ingang van 2024-2025 voor drie seizoenen benoemd tot emerging artist in residence bij het Residentie Orkest. Chloe zal betrokken zijn bij de vier pijlers van het orkest: symfonisch, educatie, talentontwikkeling en maatschappelijk.
Chloe studeerde in 2022 af aan de Nationale Master Orkestdirectie (NMO). In datzelfde jaar werd ze benoemd tot assistent-dirigent bij het Radio Filharmonisch Orkest en won ze prijzen bij de International Conducting Competition Rotterdam en de Donatella Flick-LSO Conducting Competition.

Ook voor NMO-alumnus Sasha Scolnik-Brower is december een bijzondere maand: hij dirigeert Tsjaikovski’s Notenkraker bij het Orchestre de Paris en reist daarna door naar Duitsland om Die Fledermaus van Johann Strauss te leiden bij de Staatsoper Hamburg.

Chloe Rooke

Sasha Scolnik-Brower

Delen