Conservatorium van Amsterdam-alumni in Finale Keep an Eye The Records

The Dam Dawn

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam (CvA) maakt met trots bekend dat vier van de zeven finalistenbands in de Keep an Eye The Records'-competitie grotendeels bestaan uit CvA-alumni en -studenten. Dit prestigieuze evenement vindt plaats op 25 januari in TivoliVredenburg.

De CvA-bands in de finale zijn:

  • The Dam Jawn, met Frank Groenendijk
  • Vera Morais & Hristo Goleminov, met Vera Pereira Morais
  • Michael Murray’s Colourfield, onder leiding van Michael Murray
  • NAUSYQA, aangevoerd door Miguel Valente

Over Keep an Eye The Records
Deze competitie, georganiseerd door de Keep an Eye Foundation, is een belangrijk podium voor opkomend jazztalent. Het initiatief sluit aan bij het doel van de stichting om jonge musici en kunstenaars in hun carrière te ondersteunen. De deelnemers maken kans op een van de drie albumproductiebeurzen, elk ter waarde van €10.000, en een toernee in samenwerking met de VNJJ (Vereniging Nederlandse Jazzpodia en Jazzfestivals).

Op 25 januari treden de finalisten op in de hoop de albumproductiebeurs en de Most Promising Artist Award van €2.500 te winnen. Het evenement in TivoliVredenburg begint 's avonds, met deuren die om 19:15 openen en de bekendmaking van de winnaars vanaf 20:00. Toegang tot het evenement is gratis, maar het reserveren van een kaartje wordt aanbevolen.

We nodigen u van harte uit om op 25 januari in TivoliVredenburg de opkomende jazztalenten van het CvA te ondersteunen en te genieten van een avond vol uitzonderlijke muzikale optredens.

Klik hier om (gratis) kaarten te reserveren. 

 

 

 

 

Delen