Sweelinck Academieleerlingen in de prijzen op PCC Zuid en Oost

Gepubliceerd op

Ook op de regiofinales Zuid1 en Oost van het Prinses Christina Concours zijn leerlingen van de Sweelinck Academie in de prijzen gevallen.

Op de regiofinale Zuid1 wonnen Alix Rodenburg (15) en Lydia Zweers (14) als vioolduo de tweede prijs in categorie 1b (12-14 jaar en leerling aan een opleiding voor jong talent). Lydia en Alix studeren beiden bij Sarah Kapustin.
In categorie 2b (15-19 jaar en leerling aan een opleiding voor jong talent) won Lilianne Vossen een aanmoedingingsprijs. Lilianne studeert piano bi Frank van de Laar. 

De eerste prijs in categorie 1b op de regiofinale Oost ging naar Adam Akopian (14). Adam studeert piano bij Frank Peters. De tweede prijs in deze categorie ging naar Maksim Feliks Milo (13), die viool studeert bij Judith van Driel.
Thijs Willers (17), piano; Pippa Schot (17), viool, en Vincent Kalk (15), cello, wonnen als trio de tweede prijs in categorie 2b. Thijs studeert bij Mila Baslawskaja, Pippa bij Judith van Driel en Vincent bij Monique Heidema.

Delen