Opleidingen Conservatorium opnieuw hoog gewaardeerd in Keuzegids hbo 2023

Gepubliceerd op

De bacheloropleidingen van de AHK, waaronder deze van het Conservatorium van Amsterdam, werden net als voorgaande jaren onverminderd positief beoordeeld in de HBO Keuzegids. Voor het CvA was de Associate Degree-opleiding Electronic Music een uitschieter; deze werd beoordeeld als topopleiding. Uit analyses van de nieuwe Keuzegids hbo bleek ook dat de Opleiding Docent Muziek het afgelopen studiejaar een stuk populairder is geworden, en daarbovenop de maximale beoordeling van 5 sterren kreeg. Deze opleiding werd op de voet gevolgd door de bachelors Muziek, met 4,5 van de 5 sterren. De Keuzegids erkent hiermee opnieuw het harde werk van docenten en medewerkers van het instituut. Zij zetten zich dagelijks in om jongeren de best mogelijke muziekeducatie te bieden en hen te helpen hun potentieel te bereiken.

Over de Keuzegids hbo 2023
De Keuzegids hbo 2023 is een consumentengids voor aankomende studenten die zich oriënteren op een bacheloropleiding. De gids biedt een compleet overzicht van alle hbo- en universitaire bachelors per vakgebied, met daarbij een kwaliteitsoordeel. De Keuzegids baseert zijn ranking op studentenoordelen, studierendementen en op het oordeel van een expertpanel.

Delen