Pura Corda wint gedeelde eerste prijs op Van Wassenaer Concours

Gepubliceerd op

Het oude-muziekensemble Pura Corda heeft een gedeelde eerste prijs gewonnen op het Internationaal Van Wassenaer Concours. 
Pura Corda bestaat uit Mayumi Sargent Harada en Panagiotis Charalampidis, viool; Eura Fortuny Marques, altviool, en Antigoni Seferli, cello. Mayumi studeerde aan de afdeling Oude Muziek bij Antoinette Lohmann en Kees Koelmans. Eura Fortuny Marques studeerde ook bij Antoinette Lohmann. Antigoni is oud-student van Viola de Hoog en Panagiotis volgde strijkkwartetcoachint bij Kees Koelmans.

Het Internationaal Van Wassenaer Concours (IVWC) is het oudste concours voor oude-muziekensembles in Nederland. Sinds 2014 vindt het driedaagse evenement plaats tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht.

Delen