Selma Harkink hoofdvakdocent zang aan het CvA

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam is verheugd over de komst van sopraan Selma Harkink als hoofdvakdocent. Per 1 september a.s. komt Selma de vakgroep klassieke zang versterken.
Selma Harkink heeft een internationale carrière opgebouwd als opera-, lied- en oratoriumzangeres. Met haar talent en ervaring is ze een waardevolle aanwinst voor het docententeam en we kijken uit naar de samenwerking met haar. 

Over Selma Harkink
Na haar studie in Utrecht en Amsterdam maakte Selma Harkink al snel haar debuut in Duitsland in het Theater van Dortmund. Daarna heeft ze in vele operahuizen mogen zingen waaronder Theater Bonn, Theater Gelsenkirchen, De Nationale Opera en De Nederlandse Reisopera. Ze werkte met dirigenten als Ed Spanjaard, Jan Stulen, Mark Shanahan, Dirk Kaftan, Arthur Fagan en vele anderen.

Meer over Selma Harkink

Delen