Halve-finalisten KAE International Jazz Award bekend

Gepubliceerd op

De halve-finalisten van de Keep an Eye International Jazz Award zijn bekend! De volgende bands gaan strijden om een plek in de finale: Imperfect Bread, het Martí Mitjavila Trio, Sons of Freud's Wife, het Līva Dumpe Quintet, Paggio and the Giraffes, RADIOHOP, het Michael Murray Quartet, Ella Zīriņa Trio, Hristya v Namysti en NAUSYQA. De twee winnaars van de halve finales nemen het in de finale op tegen bands van The School of Jazz and Contemporary Music at the New School, New York; USC Thornton School of Music, Los Angeles; Siena Jazz - Accademia Nazionale del Jazz, Siena, en Escola Superio de Música de Catalunya, Barcelona.

De halve finales vinden plaats op 24 en 25 maart a.s.

Meer over de Keep an Eye International Jazz Award 

Delen