Vijf CvA-bands in finale Grachtenfestival Jazz Competition 2022

Gepubliceerd op

Vijf bands van het Conservatorium van Amsterdam zijn doorgedrongen tot de finale van de Grachtenfestival Jazz Competition 2022. De bands zijn: Paggio & the Giraffes, The Fried Seven (foto), het Marti Mitjavila Trio, NAUSYQA en Kingdom Animalia

De finale vindt plaats op 20 maart a.s. om 14.00 uur in ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord. De jury bestaat uit juryvoorzitter Frank van Berkel, Denise Jannah, Vincent Henar, Co de Kloet en Benjamin Herman.

Vorig jaar werd de eerste editie van Grachtenfestival Jazz Competition georganiseerd, om naast het klassieke Grachtenfestival Conservatoriumconcours ook jazzmusici scouting en ontwikkelingstrajecten te bieden. De winnaar van de eerste editie was het Ben Fitzpatrick Quartet, bestaande uit studenten en alumni van het CvA. De band won zowel de vakjuryprijs als de Denise Jannah Award. 

Delen