Glenn Gaddum Jr. en Phaedra Kwant hoofdvakdocent aan het CvA

Gepubliceerd op

Met trots verwelkomt de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam twee nieuwe hoofdvakdocenten basgitaar: Glenn Gaddum Jr. en Phaedra Kwant. Glenn was al aan de vakgroep verbonden als vaste gastdocent; Phaedra behaalde in 2004 haar master basgitaar aan het CvA.
Met Glenn en Phaedra krijgt de vakgroep basgitaar jazz twee veelzijdige basgitaristen in huis, die een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd in binnen- en buitenland.

Glenn Gaddum Jr. heeft samengewerkt met talloze grote internationale artiesten in een breed scala aan stijlen, zoals jazz, funk, soul, pop, rock en hiphop. Hij heeft onder anderen gespeeld met Anouk, het Dominic J Marshall Trio en Sven Hammond.
Meer over Glenn Gaddum Jr.

Phaedra Kwant is actief als bassist, zangeres, tekstschrijver en componist in de Nederlandse jazz-, pop- en theaterscene. Ze heeft gewerkt met artiesten als Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper, 3Js, Mathilde Santing, Krystl, Frederique Spigt, Hans Vermeulen, Lois Lane, Ellen ten Damme, Eric Vloeimans en Mike del Ferro en ook met internationale sterren als Debbie Sledge.
Meer over Phaedra Kwant

Delen