CvA-studenten in de prijzen op Britten Concours 

Foto: Marco Slot

Gepubliceerd op

Op het Britten Altvioolconcours en het Britten Celloconcours 2021 zijn verschillende CvA-studenten in de prijzen gevallen.

Op het Altvioolconcours won Francisca Galante (17) (foto), bachelorstudent bij Francien Schatborn, de eerste prijs in categorie II (15 t/m 18 jaar). De tweede prijs in deze categorie ging naar Elin Haver (18) en de derde werd gewonnen door Jytte Balm (15). Elin en Jytte studeren allebei bij Judith Wijzenbeek aan de Sweelinck Academie, de jongtalentopleiding van het Conservatorium van Amsterdam.

Op het Celloconcours won vooropleidingsstudent Isaac Lottman (17) de tweede prijs in categorie III (16 t/m 18 jaar). Jertil Oláh (18), Sweelinck Academie-leerling bij Monique Heidema, won de aanmoedigingsprijs in deze categorie.

Lees meer

Delen