Twee Golden Indie Music Awards voor alumna YenTing Lo

Gepubliceerd op

YenTing Lo heeft twee van haar vier nominaties kunnen verzilveren tijdens de Golden Indie Music Awards. Ze won in de categorieën 'Best Jazz album', met haar album Epiphyllum. Haar nummer The 5 Mins in Between, afkomstig van dit album, werd verkozen tot 'Best Jazz song'. De CvA-Jazz-alumna was zelf ook nog genomineerd in de categorieën 'Best new artist' en 'Best singer-songwriter'.

De Golden Indie Music Awards (GIMA), georganiseerd door het Taiwanese ministerie voor cultuur, werden dit jaar voor de 11e keer uitgereikt. De prijzen werden verdeeld onder Aziatische artiesten uit een breed scala van genres; van jazz, hiphop tot alternatieve pop en R&B. De uitreiking vond plaats op 31 oktober in het Taipei Music Center in Taiwan.

YenTing Lo studeerde in 2019 af aan de bacheloropleiding zang Jazz. Op haar genomineerde album spelen meer CvA-studenten en -alumni mee, waaronder het Cheng Quartet, Jetse de Jong, Davor Stehlik, Roope Kantonen en Tommaso Perazzo. Het genomineerde album werd tijdens haar studie in de studio van het Conservatorium van Amsterdam opgenomen.

Delen