YenTing Lo genomineerd voor 4 Golden Indie Music Awards

Gepubliceerd op

CvA Jazz alumna YenTing Lo is genomineerd voor maar liefst vier Golden Indie Music Awards. Ze ontving een nominatie met haar album 'Epiphyllum' in de categorie 'Best Jazz album' en het nummer 'The 5 Mins in Between', afkomstig van dit album, is genomineerd voor 'Best Jazz song'. Daarnaast werd ze zelf genomineerd in de categorieën 'Best new artist' en 'Best singer-songwriter'.

De Golden Indie Music Awards (GIMA), georganiseerd door het Taiwanese ministerie voor cultuur, worden dit jaar voor de 11e keer uitgereikt. De prijzen worden verdeeld onder Aziatische artiesten uit een breed scala van genres; van jazz, hiphop tot alternatieve pop en R&B. De uitreiking vindt plaats op 31 oktober in het Taipei Music Center in Taiwan.

YenTing Lo studeerde in 2019 af aan de Bacheloropleiding Jazz Zang. Op haar genomineerde album spelen meer CvA studenten en alumni mee, waaronder: het Cheng Quartet, Jetse de Jong, Davor Stehlik, Roope Kantonen, en Tommaso Perazzo. Het genomineerde album werd tijdens haar studie in de studio van het Conservatorium van Amsterdam opgenomen.

Delen