CvA-studenten in de prijzen op PCC Haarlem

Gepubliceerd op

Tijdens de regiofinale van het Prinses Christina Concours Haarlem zijn verschillende studenten van het CvA in de prijzen gevallen. Elin Haver (16), altviool, en Alexander de Bie (18), piano, wonnen allebei de eerste prijs in categorie 2 (15-19 jaar). Elin en Alexander studeren allebei aan de Sweelinck Academie. De eerste prijs in categorie 3 (12-19 jaar) ging naar Lisa Schreiber (19), saxofoon. Lisa studeert in de bacheloropleiding. Joël Hillebrand (14), piano, won tenslotte de tweede prijs in categorie 1 (12-14 jaar). 

Sterre van Boxtel (15), zang Sweelinck Academie, kreeg een eervolle vermelding. Aanmoedigingsprijzen gingen naar Simon Rosier (18), altviool, en Arjan Linker (19), trombone, allebei student in de bacheloropleiding. 

Delen