Sweelinckstudent Stefan Bele jongste componist tijdens Gaudeamus Muziekweek

Gepubliceerd op

Tijdens de Gaudeamus Muziekweek speelt het Kugoni trio een compositie van compositiestudent Stefan Bele (16). Hij is de jongste componist van de Muziekweek. Stefan studeert compositie aan de Sweelinck Academie, de nationale opleiding voor jong toptalent van het Conservatorium van Amsterdam. De Gaudeamus Muziekweek is van 4-8 september in Utrecht. 

Kugoni Trio: zondag 8 september 2019: 17.00-18.00. Info & tickets

Programma
Wim Henderickx - Sacred Places II (The Valley of the Gods) (commissioned by Gaudeamus)
Carlos Brito Dias - [a]void
Renata Sayakhova - Awareness
Eda Er - …I should have known a better romance...
Stefan Christian Bele - How to deal with an audio system 
John Baker - Sparrow Variant

Kugoni Trio
Kurt Bertels - alt saxofoon
Bert Koch - piano
Nicolas Dupont - viool

Gaudeamus presenteert, organiseert, stimuleert en ondersteunt de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers. Al 70 jaar maakt Gaudeamus zich hard voor muziekpioniers wereldwijd, biedt hen een ontwikkelplek en podium en brengt zo de muziek van morgen bij nieuwsgierige muziekliefhebbers. Gaudeamus is niet meer weg te denken uit het huidige internationale (nieuwe) muziekleven. 

Delen