Het CvA op North Sea Jazz 2019

Gepubliceerd op

Op 12 juli gaat het North Sea Jazz Festival start. Een indrukwekkend aantal docenten, alumni en studenten maakt hun opwachting op deze editie. 

Vrijdag 12 juli: Andrius Dereviancenko, Alistair Payne, Alex van Abeelen, Robin Engelhard, Felix Back, Azubike Onwuka and Jonathan Szegedi (leden van Son Swagga), Lennart Heyndels (leden van het Ben Sluijs Quartet), Xavi Torres Vicente and Vincent Arp (leden van Myrthe van de Weeterings band), Harmen Fraanje (lid van het Mats Eilertsen Trio), Sanna van Vliet, de Conservatorium van Amsterdam Concert Big Band & Reinier Baas o.l.v. Johan Plomp (feat. Mo van der Does, Josh Schofield, Adrien Losco, Hristo Goleminov, Jessie Brevé, Jeroen Verberne, Alex van Abeelen, Alba Pujals Roigé, Frederic Andrej, Bram Hartwig, Primož Štefan?i?, Cesare Mecca, Alba Careta Arnaus, Emanuele Pellegrini, Moritz Werner, Daniel Nagel en Tim Hennekes).
 
Zaterdag 13 juli: Jan Bastiami, Sjoerd Dijkhuizen, Paul van der Feen, Norman Jansen, Martijn de Laat, Jan Oosting, Martijn Vink, Hans Vroomans en Erik Winkelmann (leden van het Metropole Orkest), Benjamin Herman, Miguel Martinez, Wouter Schueler, David Kewksilber en Pablo Martinez (leden van New Cool Collective), Cato van Dyck (lid van MY BABY), Aviv Noam, Lourens van der Zwaag, Kris Kraanen, Gregor Sperzel en Said Vroon (leden van Valvetronic Brassband), Tineke Postma en Maarten Hogenhuis (als leden van Rein de Graaffs Alto Madness), Robin Verheyen (lid van MixMonk), Maarten Hogenhuis en Joris Roelofs (werkt mee aan Maarten Hogenhuis' North Sea Jazz-compositieopdracht), Ben van Gelder, Reinier Baas.
 
Zondag 14 juli: Reinier Baas en Ben van Gelder met het Metropole Orkest (zie boven), Joris Roelofs, Jorg Kaaij, Simon Rigter, Sjoerd Dijkhuizen, Ruud Breuls, Jan Oosting, Ilja Reijngoud, Bert Boeren, Martin van den Berg, Martijn van Iterson, Marcel Serierse en Martijn Vink (leden van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw), Bo Floor, Pyke Pasman, Peter Peskens en Sonny Groeneveld (leden van Jungle By Night), Jordy Kalfsvel en Hugo Den Oudsten (met Sabrina Starke), Egor Dubai en Luuk Hof (leden van Blackwave), Yuri Honing en Joost Lijbaart (leden van de Yuri Honing Acoustic Quartet), Jeroen Vierdag (lid van de Teus Nobel Liberty Group), Benjamin Herman, Reinier Baas en Gerben Bielderman (leden van Benjamin Hermans Bughouse), Tobias Klein, Jasper Stadhouders en Philipp Moser (leden van Spinefex).

Delen